Beskyttelse af personlige oplysninger

 www.123flyt.dk alias Flyttefirma København – ejes og administreres af 123 Flyt Aps CVR.nr.: 36716967, fra adressen: Hornevej 9a, 2770 Kastrup DK-Danmark Tlf.: +45 70 223 123 e-mail: [email protected]

********************************************************************************************************

GDPR – persondataforordningen – er beskrevet i detaljer her

Når du benytter dig af vores side, indsamler systemet automatisk de oplysninger, der er nødvendige for siden fungerer optimalt for dig, for at komme nemmere rundt på vores side: www.123flyt.dk – Det sker via; at din browser efterlader en del informationer, på de sider, du er inde på. Netop disse oplysninger er anonyme, og derfor kan de ikke bruges til at identificere dig,- men udelukkende til at gøre vores side bedre, så oplevelsen kun bliver bedre for efterfølgende besøgende.

De oplysninger som vores system opfanger er f.eks:

  • din browsertype
  • din skærmopløsning
  • hvilket operativsystem du bruger
  • hvilke sider du har besøgt
  • hvor længe du har været på en given side
  • din IP-adresse (det er et nummer, der der verificerer afsendte og modtagne oplysninger på nettet)

Når du beslutter dig for at rette henvendelse til os via vores kontakformular, behøver du ikke være nervøs over, om dine kontaktoplysninger, kommer videre ud i cyberspace.

Flyttefirma København / www.123flyt.dk – Flyttefirma København / 123flyt.dk giver IKKE dine kontaktoplysninger til tredje part, da vi anser ethvert kundeforhold som yderst fortroligt.

Alle informationerne er anonyme, og bruges udelukkende til at optimere vores sides funktionalitet.

Ønsker du at tale med en af vore medarbejdere, for evt. uddybelse af hvem vi er og hvad vi mener mht. d.o. eller vil du gerne tale med en af vore erfarne flytte  konsulenter, der kan give gode råd og vejledning vedr. flytning / opbevaring.