Klaverflytning – så nemt som 123

Klaverflytning København

Klaverflytning kræver symmetri og velkoordinerede bevægelser. Ring for flyttetilbud på en klaverflytning. Tlf.: 70 223 123

Klaverflytning er en flytteopgave der kræver en god portion koncentration inden selve flytning af klaver begynder! Der skal tages højde for hvilke forhold klaveret skal flyttes under: er det en smal trappeopgang, eller er der forhold der kan besværliggøre denne klaverflytning, eller er der ligefrem en mulighed for at denne flytning vil forløbe hurtigt nemt og helt gnidningsfrit, så er det jo også en faktor, der afspejler sig i det flyttetilbud, du vil få fra vores flyttefirma.

Hvem vil ikke gerne gøre en god flytteforretning, klaverflytning eller ej. Prisen er nu engang ofte en væsentlig faktor, når en kunde skal vælge flyttemand til at hjælpe med f.eks en klaverflytning i København eller et andet sted i Danmark, så derfor er vores priser til at stole på.

Vi udfører også erhvervsflytning København af større kontormiljøer. Ring på tlf: 70 223 123

Klaverflytning københavn

Hvad skal man huske på ved klaverflytning ?

Det er vigtigt at man fjerner eventuelle forhindringer på den rute klaveret skal flyttes. Det kan være småting som sko i entreen,eller forhindringer som skuffer eller tøj på knager. Der er sket mange ulykker, fordi en flyttemand, med et klaver på slæb i bæreselen, er trådt ned på en sko og har vredet om og mistet balancen.

Sørg altid for at underlaget som flyttefolkene skal gå på er tørt og ikke glat. Er der områder hvor der ikke er så meget lys, så sørg for at få oplyst med ekstra lamper, det gør en klaverflytning meget nemmere for et flyttefirma at udføre, hvis arbejdsområdet for selve flytning er godt oplyst og helt ryddet for forstyrrende løst liggende genstande. Er disse ting i orden, er det næsten helt sikkert, at din oplevelse med din klaverflytning bliver rigtig god, og du er fri for alskens bekymringer.

Er det dyrt at få udført en klaverflytning ?

Selvom man bare skal have flyttet sit klaver få meter internt i hjemmet, ændrer prisen for selve flytningen sig ikke synderligt meget, da vægten på klaveret jo er den samme, og det skal løftes og sættes forsigtigt ned igen. Du sparer naturligvis kørsel, og den tid der bruges på landevejen, og den ligger jo helt fast. Skal du have en klaverflytning, så ring til os og lad os komme med et godt flyttetilbud. Det vil sige at vi giver dig et fast tilbud på din klaverflytning, så du er sikker på prisen, og ikke får ubehagelige overraskelser. Ring på 70 223 123 Flyttefirma København / 123flyt.dk


Er det dyrt at få flyttet klaver?

Her udføres klaverflytning

Klaverflytning er noget Flyttefirma København udfører følgende steder:

København er jo et stort område, og indeholder i dag mange byer, så derfor kan du her se om din by er med på listen. Vi hjælper gerne, hvis du skal have hjælp med en klaverflytning og du bor et af følgende steder: Vanløse, Valby, Frederiksberg, Hvidovre, Gentofte, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Brøndby strand, Vallensbæk, Ishøj, Hundige, Greve, Karlslunde, Solrød, Jersie, Tune, Roskilde, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg, Farum, Kokkedal, Hørsholm, Ballerup, Avedøre, Høje Taastrup, Taastrup, så skal du bare skrive: Klaverflytning og din by eller kommune i søgemaskinens søgefelt, og så skulle du gerne finde Københavns Flyttefirma 123flytApS hjemmesiden, og kontakte os via mail eller ring til os på tlf.: 70 223 123 og vi vil give dig et rigtigt godt flyttetilbud på din klaverflytning. Men siden du læser dette, behøver du ikke søge mere, for så har du fundet os, og nu skal du bare kontakte os direkte, og så skal du ikke bekymre dig om din klaverflytning længere. Lad os komme med et godt tilbud!

Flyttefirma København – www.123flyt.dk passer godt på dit klaver under flytning.

Når du har modtaget flyttetilbud fra os, og beslutter dig for at vi skal hjælpe med at flytte dit klaver, så er der intet at bekymre sig om, for vi ved lige nøjagtigt, hvordan dit klaver skal håndteres – eller rettere klargøres, inden det skal flyttes, og vi giver os god tid, med forberedelsen.

Vi sørger først for at tage de løse plader og løse genstande af, inden vi pakker klaveret ind i flyttetæpper, så der ikke kommer ridser og skrammer i overfladen. Der findes alt for mange flyttefimaer, der springer over hvor gærdet er lavest, og det er oftest her det går skævt, under flytning af dit klaver. Det kan være at man ikke pakker klaveret ind, og sørger for at udstikkende kanter, for eksempel ved tangenterne. Eller som på nogle klaverer, der har lysestager siddende ved node holderen, hvor nogle flyttemænd ganske simpelt ikke sørger for enten at afmontere disse, eller i det mindste pakker dem forsvarligt ind. Disse lysestager kan som regel svinge fra side til side, og kommer en lysestage først imellem klaveret og en evt. dørkarm, så er der intet der stopper et tungt klaver, før lysestagen enten er knækket af, eller der er kommet et kæmpe hak i dørkammen.

Det er jo aldrig sjovt at man bagefter skal diskutere med en flyttemand efter en flytning, at her er der noget der ikke er gået som det skulle. Derfor benyt dig af Flyttefirma København – www.123flyt.dk og du skal ikke bekymre dig om disse faldgruber, som vi kalder det, under flytning. Vi har helt styr på enhver flytning,- når det så er sagt, så skal vi lige tilføje, at vi er forsikret, hvis nu uheldet alligevel skulle indtræffe, og så tager vi det i stiv arm, og sørger for at du ikke står med problemet alene, så tager vores forsikringsselskab over, og alle er glade.


Vi passer godt på dit klaver under flytning

Husk at gøre klar til at flytte klaveret

Når man vil have flyttet et tungt klaver skal du huske:

Inden flyttemanden kommer ud for at flytte dit klaver, er det en meget god ide, at du sørger for, adgangen til klaveret er ryddet, så flyttemanden ikke skal stå og vente på at du først skal fjerne sko og andet i entreen, eller fjerne ting på den rute klaveret skal transporteres fra og ud til flyttebilen.

Da flyttemanden sendte dig sit flyttetilbud, var det kun med tanke på den tid, der skal bruges på klaveret, og ikke noget med ventetid før flyttemændene kan komme i gang med den egentlige flytning. Vi ved jo alle tid er penge, og det er det også for dit flyttefirma. Vi skal jo aflønne vore flyttefolk efter gældende overenskomst, og så løber ventetid hurtigt op i mange penge, hvilket ikke huer flyttemanden, hvis han skal til lommerne, fordi de forberedelser som kunden skal have gjort inden flytning af klaveret skal begynde. Men er alle disse ting ordnet inden flyttemanden kommer og skal i gang med flytning af dit klaver, så er der så absolut intet at bekymre sig om, og klaveret kommer godt afsted og alle er glade. God fornøjelse med din klaverflytning.

Kontakt os

[email protected]
Tlf.: 70 223 123

..så klaveret spiller igen