Flyttefirma – www.123flyt.dk


Flyttefirma 123Flyt ApS Giver altid tilbud der holder hele vejen fra A til B
Få et flyttetilbud klik her!

Vi giver altid flyttefirma tilbud der holder

Du behøver ikke være nervøs over prisen på din flytning med Flyttefirma København. Når du først har modtaget et flyttetilbud fra vores flyttefirma, og der ikke efterfølgende er ændringer i flytningens størrelse, kan du være helt sikker på at vores flyttefirma tilbud altid holder, og der ikke kommer nogle grimme overraskelser. Vi ved hvad netop din flytning skal koste dig, og vi er ikke ublu med prisen. Flyttefirma København er også at finde i søgemaskinerne hvis du f.eks bor i København – så skal du blot skrive Flyttefirma København i søge ordfeltet. Da vi har til huse i København omegn.

Vores ekspertise dækker private som erhverv

  • Flytning for private – Vi tilbyder nedpakning og udpakning. Opbevaring.
  • Flytning for erhverv – Vi tilbyder nedpakning og udpakning af: Kontorer, værksteder, arkiver, butikker osv.
  • Flytning af tunge ting – Klaverer, pengeskabe, maskiner samt ting op til et ton,- ved tungere flytninger har vi samarbejdspartnere.
  • Flytning til udlandet.
  • Flytning mellem landsdelene – Som udgangspunkt: fra Sjælland.
  • Flytning for institutioner af enhver art og størrelse.
  • Vi stiller gerne vores ekspertise og lange erfaring til rådighed.

Flyttefolk i gang med en flytning hos 123Flyt ApS

Dit indbo er altid forsikret, og i de sikreste hænder, når du bruger os til din flytning.

Forsikring er en selvfølge hos Flyttefirma København / www.123flyt.dk

Som udgangspunkt er alle dine ting forsikret når du bliver flyttet af vores flytte-firma. Vi er forsikret op til 50.000 kr. pr. genstand. Skal du have flyttet genstande med en højere værdi, skal denne specialforsikres og her fastsættes genstandens forsikringspræmie, ved at man siger at forsikringssummen er ca. 1 promille af genstandens samlede værdi.

Har du spørgsmål vedr. din forestående flytning ? – spørg os !

Vi er et professionelt flytte-firma med lang ekspertise. Har du spørgsmål vedrørende din forestående flytning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os enten via vores kontaktformular ved at klikke på knappen under dette afsnit,- eller du kan ringe og vi vil være dig behjælpelig med at give svar på dine spørgsmål eller eventuelle behov for gode råd.


Flyttefirma spørgsmål?