Flyttetilbud – via online system kvit og frit !

Flyttetilbud København – når din tid er vigtig!

Flyttetilbud kan indhentes via vores online system, og du vil hurtigt få fornemmelsen – gennem de spørgsmål og de svar, du modtager fra vores flyttekonsulent – af, at vi ved hvad det handler om, når du gerne vil have en professionelt og ikke mindst en billig udført flytning. Vi ved lige præcis, hvordan vi skræddersyr det helt rigtige flyttetilbud til dig, ud fra de oplysninger du har sendt ind via vores online flyttetilbud system. Hvis du modtager et tilbud på flytningen, uden i forvejen at være kontaktet af en af vore medarbejdere på flyttefirmaets kontor, så er det ensbetydende med, at du har fået alle de fornødne oplysninger med på flytteskemaet, så vores flyttemand i den anden ende, kan give dig et rigtigt godt flyttetilbud på din forestående flytning.


Flyttetilbud finder du her

Flyttetilbud holder prisen

Når du har modtaget et flyttetilbud fra os på mailen så er det prisen!

Har du først fået et tilbud via mailen på din flytte anmodning, så er det den pris der er opgivet, du skal forholde dig til. Med mindre du beslutter dig for at ændre flytte dato, eller der kommer flere møbler, ejendele eller flere flyttekasser til flytningen, og du måske skal have noget af dit indbo kørt til midlertidig opbevaring – alt er jo relativt. Hvis det er småting, der ændrer sig fra det oprindelige flyttetilbud, så skal du naturligvis ikke være nervøs for om dit tilbud skyder med raketfart i vejret, for sådan arbejder vi heller ikke, vi er glade flyttemænd, der sætter en ære i at udøve den bedste flytteservice, som får dig til at føle dig i gode og trygge hænder.

Kontakt / Tilbud – knappen, hvis du står med få ting der skal flyttes nu!

Det kan også være at du har en specialflytning som kunne være, at der er én eller få ting, der skal gå op i en højere enhed, før denne flytning kan kaldes en succes. Du skal vælge det samme skema på vores side, lige meget hvilken flytning du gerne vil have flyttetilbud på. Inden du beslutter dig for hvilket flyttefirma, der skal have fornøjelsen af at flytte for dig, er det en god idé at ringe til os og få en uforpligtende snak. Vi kommer også gerne ud til dig og kigger på hvad du gerne vil have flyttet Du giver en kop kaffe, så giver vi et rigtigt godt flyttetilbud.


Flyningen haster!

Specialforsikring kan være nødvendigt ved firmaflytning

Diskretion er en æressag – dit flyttetilbud er personligt mellem dig og os

Det er en tillidssag at give nogle helt fremmede flyttefolk lov til at flytte dine personlige ting, og også her respekteres privatlivet. Du kan være helt sikker på, at din flytning ikke kommenteres overfor tredje mand – det er fyringsgrund i vores flyttefirma. Vi blander os heller ikke i hvad der er givet flyttetilbud på. Dog med det forbehold, at det vi flytter for dig ikke er i konflikt med gængs lovgivning i det / de lande flytningen berører.

Få et gratis flyttetilbud online - eller ring nu!

[email protected]
Tlf.: 70 223 123

Få Gratis Flyttetilbud Online