Billig Opbevaring København
ved flytning mellem to adresser

Få Tilbud På Billig Opbevaring København! – Tryk her!

Billig Opbevaring København – når pris og kvalitet går hånd i hånd.

Billig Opbevaring København til møbler eller ting, 123 Flyt ApS lager opbevaring er løsningen! Flytte opbevaring bruges ofte, folk har flere ejendele, de ikke vil smide væk. Opbevaring er nemt, og en billig løsning! Skal du bruge et sted med konstant stuetemperatur, stor sikkerhed, nem adgang til en fornuftig pris, så kontakt 123 Flyt ApS
Billig opbevaring København eller Storkøbenhavn 123 Flyt ApS er svaret! Du skal flytte, men din nye bolig ikke er klar. Få et godt tilbud på opbevaring af dine møbler / ting. 123 Flyt ApS har et fuldt opvarmet lager, som i øvrigt også er alarmsikret efter alle forskrifter og døgnbemandet!

Flytning opbevaring bruges i dag både når man flytter fra sit tidligere hjem, og til det nye, men også fordi mange har værdifulde ting eller møbler de ikke ønsker at skille sig af med. Så kan et lagerhotel være det rigtige – indtil man finder en mere langvarig løsning.

Det kan være at håndværkerne, som renoverer din nye bolig, kommer i tidsnød, på grund af uforudsete problemer. Du har brug for en billig opbevaring København. Her kan Flyttefirma København, 123 Flyt ApS være dit flyttefirma, der yder dig opbevaringshjælp. Vi har også gode aftaler med de fleste opbevarings steder og lagerhoteller udenfor København og Storkøbenhavn. Tag telefonen og fortæl hvor meget tid du mener, der er behov for billig opbevaring København af dit indbo. Vi kontakter vores samarbejdspartnere, og arrangerer en billig opbevaring, reviderer dit flyttetilbud med billig opbevaring. Dine håndværkere får nu mere tid til at blive færdige, så din nye bolig bliver klar. Herefter kan du flytte møblerne din billig opbevaring København direkte på plads med 123 Flyt ApS!

Flyttekasser skal have dobbeltbund og tre lag på siderne, så er man godt garderet ved billig opbevaring

Vi pakker gerne hele din flytning, til billig opbevaring i kbh

Køb flyttekasser og nedpakning gennem 123flyt.dk og få en billig opbevaring København

Det er vigtigt at du kan pakke dine ting ned i solide flyttekasser, inden du får dem stillet til billig opbevaring. Så er du sikker på at du kan stable kasserne sikkert, og de vil stå sikkert, så længe billig opbevaring ønskes. Vi tilbyder også at pakke helle din flytning ned, så du er sikker på, at dine ting står sikkert og forsvarligt. Vi sælger flyttekasser af den helt rigtige kvalitet.
Hvis det er en længere billig opbevaring, og du skal købe / leje flyttekasserne, er det en kortere billig opbevaring, er vi mange gange fleksible, så du kan låne flyttekasserne uden beregning.

Når du ikke længere har behov for billig opbevaring København er det vigtigt at sige til

I det øjeblik du får besked på at det ikke varer længe, før der er gjort klar til indflytning, er det en god ide, at du i god tid kontakter os, så vi kan forberede udflytning fra opbevaringen til din nye adresse. Vi skal jo også afmelde din opbevaring til lagerhotellet, som vi har din opbevaring stående hos. Jo før vi ved at du gerne vil have indboet rykket ud fra opbevaringen, des billigere er det for dig.


Du kan låne flyttekasser, til din flytning af os og er det en kortere opbevaring kan vi også snakke om det.

Rigtig billig opbevaring med strækfilm

Ved rigtig billig opbevaring stilles dine ting på paller og omvikles med strækfilm.

Når du har valgt den billigste opbevaring, som typisk er, at dine ting stilles på paller og vikles ind i strækfilm, bliver hele pallen kørt på lager med store palle reoler, og her vil dine ting så stå, indtil du skal bruge dem igen. Det er ikke meningen at man skal kunne komme til tingene i tide og utide. Hvis du skal have fat i en lille dims og derfor skal have hentet pallen ned, så stiger den samlede pris, og så er det ikke en billig opbevaring mere. Det er derfor vigtigt at du er helt afklaret med at du ikke kommer i nærheden af det opbevarede, før du vælger hvor du vil have opbevaret dine ting, eller du får dem udleveret igen.

Hvis uheldet er ude – sådan er dine ting forsikret ved billig opbevaring

Hvis uheldet skulle ramme din opbevaring, er det vigtigt at du har helt styr på forsikringerne, så du ikke risikerer at skulle betale hele gildet af egen lomme.
Opbevaringsstedet skal have følgende forsikringer på plads: Fugtskade-, vandskade- og brandskadeforsikring.
Men det er dit eget ansvar at forsikre dig mod brugstyveri, så du skal huske at melde til dit forsikringsselskab, at i følgende periode står dine ting til billig opbevaring, og så skal du have en accept fra dit forsikringsselskab. Du kan også købe en tillægsforsikring på de fleste opbevaringssteder, men så er det ikke en billig opbevaring længere. Dit flyttefirma kan også hjælpe dig med at få tillægsforsikringen på plads.


Hvis uheldet er ude, og rammer din opbevaring. Er det en god ide at du har styr på dine forsikringer.