Flytteforretning

Flytteforretning København 123Flyt ApS

Flytteforretning 123Flyt ApS, har sans for sikker og veludført flytning af alle former for indbo. Flytteforretning udføres alle ugens 7 dage. Flytteforretning København er en dynamisk flytteforretning, der har til huse på Hornevej 9A, 2770 Kastrup på Amager – lige ved lufthavnen, og ikke langt fra indre København og Frederiksberg kommune og Valby kommune, som alt sammen hører under Region København.


Flyttemænd er ved at læsse en bolig på en lille flyttebus

Hvilken flytteforretning i København og omegn skal man vælge?

Der er som bekendt mange forskellige flytteforretninger i hele landet, men alene Region København, står for næsten halvdelen af hele Danmarks samlede flåde af flytteforretninger. Hver flytteforretning har hver sin måde at flytte på, og erfaring i flytning. Det kan gøre det meget svært at beslutte sig, hvilken flytteforretning du skal vælge som dit flyttefirma, der skal flytte for dig. Et godt råd er at du tager kontakt til mellem 1 – 3 flytteforretninger, og beder dem hver især om at kigge forbi, for at besigtige dit indbo. Så får du muligheden for at hilse på hver flytteforretnings repræsentant, som jo også er flytteforretningens ansigt udad til. Det gør det også meget nemmere at vurdere, hvilken flytteforretning, der skal have lov til at bære rundt på dine personlige ting og sager.

Kan man få økonomisk hjælp til at betale en flytteforretning ?

Man kan som borger i dette land altid ansøge om økonomisk hjælp til sin flytning, hvis pengetanken er tom. Ring til din flytteforretning og lad os give råd og vejledning. tlf.: 70 223 123

Man kan altid spørge i sin hjemsteds kommune om at få økonomisk hjælpe til sin flytning. Og her er der mange måder, det foregår på, derfor vil vi anbefale, at du selv tager kontakt til din kommune, for der sidder mange søde sagsbehandlere, der ikke laver andet, end at hjælpe borgere med at få flyttehjælp. De kan fortælle dig, hvilke oplysninger, du skal tage med, for at kunne ansøge kommunen om flyttehjælp, og de fortæller dig også, om du evt. skal betale denne håndsrækning tilbage. Det har noget at gøre med, hvordan din økonomiske situation er.

Men som udgangspunkt kan alle borgere i dette land få økonomisk hjælp til at betale en flytteforretning. Klik på den gule knap til højrer, og læs inde på København kommunes hjemmeside, hvordan man ansøger.


Kunde afleverer nøgle til flyttemanden inden flytning

Kan jeg stole på jeres flytteforretning?

123Flyt ApS har drevet flytteforretning i en årrække, og består af garvede flyttefolk fra andre flyttefirmaer, som mener at vi kan gøre det ekstra godt.

Vores flytteforretnings koncept går ud på at alle omkostninger skal være synlige. Den aftalte pris skal holde – med mindre forudsætningerne for prisen ændrer sig. Flytningen skal ske til tiden, og med mindre der er udefra kommende årsager, eller ændringer i det aftalte, så klarer vi også flytningen indenfor den tidsramme vi gav ved aftalens indgåelse.

Flyttekasser indgår som en del af flytteforretning aftalen, og vi henter kasserne når de er tømt, så du ikke skal have dem stående et eller andet sted i årevis.

Vi tilbyder desuden både nedpakning og opmagasinering som ekstra ydelser, hvis du har behov for det. Flytteforretningen 123Flyt er totalleverandør ved privatflytning, firmaflytning, specialtransport (som klaverflytning) og opbevaring. Det eneste du skal gøre er at sende os dine ønsker til flytningen her:

Send dine flytteinformationer og modtag et uforpligtende flyttetilbud! Klik her!