Lån dine flyttekasser gratis hos 123 Flyt ApS !
Betingelsen er: At 123 Flyt ApS skal flytte for dig!

Brug for flyttekasser?

Står du og skal til at gøre klar til at flytte, og derfor har brug for flyttekasser af den bedste kvalitet ? Så kan vores flyttefirma – Flyttefirma København hjælpe dig.
Vi kører overalt i København, Storkøbenhavn, samt det meste af Sjælland og leverer gratis flyttekasser til din bekræftede flytning med 123 Flyt ApS, mod et udbringnings gebyr. Du kan også købe vores kvalitets flyttekasser til en styk pris: 25,00 + moms.


Book erhvervsflytning her

Flyttekasser – Flyt med os og lån kasserne gratis.

Når man benytter sig af vores tilbud på flytningen, så kan du låne flyttekasser gratis i hele Storkøbenhavn og København. Vi tager et mindre udbringningsgebyr på 450,- kr inkl. moms. Ved levering af kasser til flytning udenfor Storkøbenhavn på hele Sjælland er gebyret 550,- kr. inkl. moms. Vi ved som flyttefirma, hvor vigtigt en god kvalitet af flyttekasser er.

Flytte kasser – Brug den velkendte flyttemands flyttekasse.

Hvis man ikke passer på med sit valg af flyttekasser, kan man faktisk komme til at ødelægge en masse af sit service under en flytning. Det er set så tit at er er blevet købt en masse meget billige flyttekasser i stormagasiner eller gør-det-selv-byggemarkeder og køber har sparet en masse penge.

Men det er noget køberen tror, fordi der sker ofte det, at de billige kasser synker sammen og bliver ustabile under flytning København. Og nogle gange er flyttekassens bund eller side givet efter, og der er røget service ud og smadret på gulvet under kørsel fra A til B.


De bedste flyttekasser

Når du vælger at investere i den rigtige flyttekasse, gør du også flyttemanden glad

Ved opbevaring tilrådes det at bruge den bedste flyttekasse på markedet.

Når du skal opbevare dine ting i længere tid på et lagerhotel, er det vigtigt at du pakker dine ting i de bedste flyttekasser på markedet.

Den er forstærket i bunden, og som en ekstra ting, er den klipset sammen med de store klips, samtidig med at den er limet med stærk lim, som holder godt sammen på flyttekassen i meget lang tid, hvilket er fint, når der er tale om opbevaring i længere tid.

Flyttekassens kvalitet kan afgøre om flytningen bliver god eller…?

Du skal ikke spare på en flyttekasses kvalitet, når du skal flytte. Det er tit flyttekassen der er synderen, når man hører om en flytning, der er gået galt. I 9 ud af 10 tilfælde skyldes det at en flytning er gået galt, at en kunde selv har købt nogle meget billige flytte kasser og dermed også en meget dårlig kvalitet. Det siger jo sig selv er kassen af dårlig kvalitet, så er tingene i den jo ikke sikret, og der skal næsten ingenting til før de går i stykker.


Flyttekasse kvaliteten er afgørende

Flyttekasse med logo - pas på

Vigtigt – inden du vælger flyttekasser !

Der findes også flyttekasser som er lige så robuste, som dem vi anbefaler, men der kan være en væsentlig faldgrube her. Der er mange steder som sælger flyttekasser og andre serviceydelser som forbindes med billig flytning eller billig opbevaring.

Nogle af disse steder har fået dækket hele flyttekassens yderside med deres forretnings logo og i flotte farver, disse kasser skal du ikke tage, fordi de dermed er blevet meget glatte, og med sikkerhed vil skøjte rundt, når du kører rundt med dem, og de smitter også af.

Og hvis man sveder under det hårde flyttearbejde, så er du sikker på at tøjet ikke står til at redde, når du kommer hjem og tager det af til vask.

Vigtig information hvis du selv pakker dine flytte kasser.

Når du selv vælger at pakke dine ting ned i flytte kasser, er der en væsentlig ting, du skal være opmærksom på. Den flyttekasse du selv pakker ned, hæfter flyttemandens forsikring ikke for, hvis du skulle være så uheldig at noget går itu under flytningen.

Det er flyttemandens gode ret inden flytning af dine egen-nedpakkede flyttekasser, at sige han tager forbehold for de flyttekasser, og derved ikke hæfter for indholdet. Hvis du ikke accepterer hans forbehold, kan du bede ham tjekke hver enkelt flyttekasse inden han flytter denne.

Det koster dig mere i timebetaling til flyttemanden, men det er helt op til dig, om du vil acceptere forbeholdet, og lade flyttemanden tage dine nedpakkede flyttekasser med.


Det du pakker i flyttekassen hæfter du selv for