Flytning til udlandet

Flytning til udlandet

Flytning til udlandetPriser på flytning til udlandet afhænger af mængden af flyttegods, og hvor langt væk man skal flytte. For eksempel koster det mere at flytte til Afrika end at flytte til Berlin.

Når du skal have flyttet dit indbo til udlandet, så handler det i høj grad om tillid for begge parter. Du tænker sikkert: Kommer dit indbo uskadt frem, mens flyttemanden tænker: Mon jeg får betaling for flytningen?

Hvis du har rigtigt meget flyttegods, er det nok værd at overveje at investere i en container, da det næsten altid er den billigste løsning. Det er ofte ikke den sikreste, og slet ikke den hurtigste.

123flyt sørger for flytningen, uanset om den går til Europa, Amerika eller Asien. Vi sørger for at alting bliver pakket ned, så skader minimeres mest muligt. Vi sørger for at sende med en anerkendt fragtmand, hvis vi ikke selv er i stand til at køre flyttelæsset. Og vi tjekker altid op på om flytningen er endt godt, så du som kunde er tilfreds.

Udfordringer når du skal flytte til udlandet.

Brug flyttefirma når du skal flytte til udlandetSkal du vælge et flyttefirma, eller selv prøve at lave en aftale med en speditør? Flyttefirmaer har en interesse i at du får noget service i forbindelse med flytning til udlandet. Men en speditør er kun optaget af en ting. Pris. Så du skal ikke forvente nogen former for service fra en speditør. Du kommer selv til at stå for alt det praktiske.

Når du skal flytte dit indbo til udlandet, skal du anslå hvor meget plads der skal bruges. Hvis du normalt ikke beskæftiger dig med den slags, kan det være overordentligt svært at regne ud hvor mange kubikmeter eller paller der skal bruges til at flytte alle dine ting.

Lav en liste over hvad der skal pakkes. Listen bruges både til at anslå fylde og vægt, samt til forsikringsformål. Det koster typisk 2-3% af værdien at forsikre din flyttelast.

Alt skal pakkes i håndterbare kasser. Selv din barnevogn eller løbehjulet. Hvis du ikke selv har udstyret til at gøre det, bør du tage en snak med en erfaren flyttemand. Alle kasser skal være professionelle kasser. En almindelig Silvan kasser dur ikke.

Vi skal bruge en kopi af dit pas, og muligvis også en formular, som bekræfter at du flytter til det nye land. Flyttegods skal normalt ikke fortoldes.

Vil du mindske udfordringerne ved din flytning til udlandet?

Undgå problemer når du flytter til udlandetHvis du ikke er gør-det-selv typen, så er der ingen tvivl om at du skal vælge et flyttefirma frem for en speditør. Et flyttefirma sørger for at holde dig i hånden hele vejen, og koster så mere. Mens en speditør klart er billigst, men lader dig stå for alt det praktiske.

Du kan finde flere relevante informationer når du skal flytte til udlandet her

Comments 1

  1. Hejsa,

    Jeg står og skal have flyttet en del af vores indbo fra Danmark til Dubai i slutningen af Juli. Det drejer sig om cirka 10-12 kubikmeter.
    Jeg har billeder etc. jeg kan vedlægge hvis i har mulighed for at påtage jer opgaven.

    Jeg ser frem til at høre fra jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.