Erhvervsflytning København er også en af vore stærke sider – ring 70 223 123

Indhent Seriøst Tilbud På Erhvervsflytning! – Klik her!

Erhvervsflytning København – når din tid er vigtig!

Erhvervsflytning København kræver større logistisk arbejde, da virksomheden naturligvis helst vil genoptage arbejdet uden lange afbrydelser. Det er ofte meget dyrt for en virksomhed, hvis arbejdspladserne og kontoret ikke er funktionelt.

Virksomhedsflytning sker ofte op til en weekend, så vindes der tid til opstilling, tilslutning af kontorets computere. Der er mange ting, der skal sættes til, før kontoret kører igen efter flytning.

Når du vil have tilbud på erhvervsflytning København, skal vi ud og bese opgaven.

Vi udfører også erhvervsflytning København af større kontormiljøer. Ring på tlf: 70 223 123
Book erhvervsflytning her

Når du kontakter 123 flyt ApS, for tilbud på erhvervsflytning København, skal der forberedes et forløb. Du skal være sikker på, at det der bliver skrevet i flyttetilbuddet også holder. Virksomhedsflytningen vil forløbe helt gnidningsfrit efter en fastlagt flytteplan, du også har en andel i: Vi skal jo tilpasse; hvilke arbejdsstationer der skal flyttes først, så denne medarbejder også kommer først op at køre igen. Og dernæst kollegaer, så de kommer på plads hurtigst muligt, så din forretning vil være aktiv mest muligt under erhvervsflytningen. Vi ved jo, tid er penge, og ved større erhvervsflytninger, mange penge som man går glip af, hvis flytningen begynder at drille, fordi ingen kronologisk køreplan er udarbejdet for denne erhvervsflytning.

Derfor vælger man 123 Flyttefirma København ved Flytning erhverv!

Efterhånden som vores organisation, finder de rigtigt gode erfarende flyttefolk indenfor flytning af erhverv København, bliver det en formsag for vores tilknyttede flyttefolk, at komme frem med en komplet logistisk handlingsplan. Kunden gives mulighed for at komme med ændringer og kommentarer, inden selve erhvervsflytningen går i gang. En god grund at vælge Københavns Flyttefirma 123 Flyt ApS er,- vi kan omstille os i forhold til enhver erhvervsflytning – med hensyn til datoer og hvad der ellers kan komme op, som kræver ændringer i forløbet – uden prisen ændres nævneværdigt og andre forhold.


Flytning for erhvevslivet er et af vore specialer

Specialforsikring kan være nødvendigt ved firmaflytning

Det er vigtigt at vi snakker specialforsikring ved erhvervsflytning København fordi…

Et firma ligger ofte inde med dyrere produktions maskiner, hvor værdien overstiger de 50.000,00 kr. pr. genstand, og et flyttelæs kan derfor hurtigt overstige en total pris på 2.000.000,00 kr.  Er dette tilfældet, skal vi have vurderet alle de dyre genstande, som overstiger de 50.000,00 kr for at fastsætte forsikringspræmien, der i de fleste tilfælde udgør 1 promille af værdien af flyttelæsset. Det er vigtigt at vi i god tid bliver gjort opmærksomme på, hvis der er sådanne dyrere ting i jeres virksomhedsflytning. Vi skal i 123flyt konferere med vores forsikringsselskab inden vi tegner disse forsikringer, så alt vil kunne blive gjort klar inden flyttedagen oprinder. Vi kommer med de færdige dokumenter på flyttedagen til underskrift inden vi rører noget som helst. Få en god firmaflytning københavn med 123flyt ApS – hele Københavns Flyttefirma

Vi er gode til institutionsflytninger med fastboende unge mennesker.

Flytning af institutioner med anbragte unge mennesker, er vi også meget gode til. Vi forstår at falde ind i miljøet, så vi ikke er et forstyrrende element, som skaber uro i rækkerne. Når vi er i gang med flytningen, kører det som et urværk. Institutionsflytningen foregår i et roligt og stabilt tempo. Dette har en god afsmitning på omgivelserne. Så er du leder for en institution, der har brug for et kompetent flyttefirma til jeres næste institutionssflytning så tal med os. Ring til os nu 70 223 123 , og lad os stå for logistikken. Vi er specialister i alle former for erhvervsflytning København.


Vi er gode med flytninger i nærhenden af unge mennesker, det handler om tillid.

Erhvervsflytning betales med faktura efter 8 dage.

Når du skal have udført erhvervsflytning København er Flyttefirma København løsningen fordi…

Flyttefirma København – www.123flyt.dk er et kvalitetsbevidst flyttefirma, som har en del erhvervsflytning København på cv´et, vi skræddersyr logistikken, så din forretning ikke har lang nede tid, hvilket betyder at firmaet går glip af færre penge end ved flytning med et flyttefirma, med egen dagsorden ved virksomhedsflytning København og først er færdige, når de synes de er. Vi sætter dig som kunde i fokus, lytter til dine ønsker, herefter går vi i gang med at komponere logistikken til din erhvervsflytning København. Når vi er klar med et flyttetilbud, sætter vi os ned og bliver enige om, hvordan din firmaflytning skal forløbe. Det kan være et sted i København eller tæt ved. Københavns Flyttefirma 123 Flyt ApS er din specialist i Erhvervsflytning København!