Erhvervsflytning København er også en af vore stærke sider – ring 70 223 123

Erhvervsflytning København – når din tid er vigtig!

Erhvervsflytning København kræver et større logistik arbejde, da virksomheden naturligvis helst vil være i stand til at genoptage arbejdet uden for mange og lange afbrydelser. Det er ofte meget dyrt for en virksomhed, hvis arbejdspladserne og kontoret ikke er funktionelt i længere tid.

Derfor foretages en virksomhedsflytning ofte op til en weekend, da man så vinder noget ekstra tid til at stille op, og tilslutte alle kontorets computere, printere, netværk, og de øvrige ting der skal sættes til, før kontoret kan komme op at køre igen efter endt flytning firma.

Vi udfører også erhvervsflytning København af større kontormiljøer. Ring på tlf: 70 223 123

Book erhvervsflytning her

Når du vil have tilbud på erhvervsflytning København, skal vi ud og bese opgaven.

Når vi bliver kontaktet af en kunde, der spørger efter tilbud på en erhvervsflytning København, så skal der forberedes et større skemalagt forløb, så kunden er sikker på, at det der bliver skrevet i flyttetilbuddet også holder, og dermed at virksomhedsflytningen vil forløbe helt gnidningsfrit og efter en helt fastlagt flytteplan, som kunden jo også har en stor andel i: Vi skal jo tilpasse eksempelvis; hvilken medarbejder der skal flyttes først, så denne medarbejders arbejdsstation også først kommer op at køre igen. Og dernæst kollegaer, så de kommer på plads hurtigst muligt, så kundens forretning vil være aktiv mest muligt af tiden under erhvervsflytningen. Vi ved jo alle at tid er penge, og ved større erhvervsflytninger, des flere penge, vil man kunne gå glip af eller ligefrem tabe, hvis flytningen begynder at gøre knuder, fordi man ikke har lagt en kronologisk køreplan for denne erhvervsflytning

Derfor vælger man 123 Flyttefirma København ved Flytning erhverv!

Efterhånden som vi trimmer vores organisation, og over tid har fundet de rigtigt gode flyttefolk med stor erfaring indenfor flytning erhverv København, er det blevet en formsag for vores tilknyttede flyttefolk, at komme frem med en komplet logistisk handlingsplan, hvor kunden stadig får mulighed for at komme med ændringer og kommentarer, inden selve erhvervsflytningen går i gang. En anden god grund til at vælge Københavns Flyttefirma 123Flyt ApS er, at vi kan omstille os i forhold til flytning erhverv – både med hensyn til datoer og hvad der ellers kan komme op, som derfor kræver en ændring i forløbet – uden nævneværdig ændring i pris og andre forhold.


Flytning for erhvevslivet er et af vore specialer

Specialforsikring kan være nødvendigt ved firmaflytning

Det er vigtigt at vi snakker specialforsikring ved erhvervsflytning København fordi…

Et firma ligger ofte inde med dyrere produktions maskiner, hvor værdien overstiger de 50.000,00 kr. pr. genstand, og et flyttelæs kan derfor hurtigt overstige en total pris på 2.000.000,00 kr.  Er dette tilfældet, skal vi have vurderet alle de dyre genstande, som overstiger de 50.000,00 kr for at fastsætte forsikringspræmien, der i de fleste tilfælde udgør 1 promille af værdien af flyttelæsset. Det er vigtigt at vi i god tid bliver gjort opmærksomme på, hvis der er sådanne dyrere ting i jeres virksomhedsflytning. Vi skal i 123flyt konferere med vores forsikringsselskab inden vi tegner disse forsikringer, så alt vil kunne blive gjort klar inden flyttedagen oprinder. Vi kommer med de færdige dokumenter på flyttedagen til underskrift inden vi rører noget som helst. Få en god firmaflytning københavn med 123flyt ApS – hele Københavns Flyttefirma

Vi er gode til institutionsflytninger med fastboende unge mennesker.

Ved flytning af institutioner hvor der er anbragt unge mennesker af hvilken som helst karakter, er vi meget gode til at falde ind i vore omgivelser, så vi ikke virker som et forstyrrende element, og derved skaber uro i rækkerne. Når vi er i gang med flytningen, kører det som et urværk, og det foregår i et roligt og stabilt tempo. Dette har en god afsmitning på omgivelserne. Så er du leder for en institution, der har brug for et kompetent flyttefirma til jeres næste institutionssflytning så tal med os. Ring til os nu 70 223 123 , og lad os stå for logistikken. Vi er specialister i alle former for erhvervsflytning København.


Vi er gode med flytninger i nærhenden af unge mennesker, det handler om tillid.

Erhvervsflytning betales med faktura efter 8 dage.

Når du skal have udført erhvervsflytning København er Flyttefirma København løsningen fordi…

123 Flyttefirma København – www.123flyt.dk er et lille kvalitetsbevidst flyttefirma, der har en hel del erhvervsflytning København på cv´et, vi er stærke i at skræddersy logistikken, så din forretning ikke har mere nede tid end lige akkurat højst nødvendigt, hvilket betyder at firmaet går glip af færre penge end ved flytning med et flyttefirma, der sætter deres helt egen dagsorden ved virksomhedsflytning København og først er færdig, når de synes de skal være færdige. Vi sætter dig som kunde i forreste række, og vi lytter nøje til dine ønsker, og herefter går vi i gang med at komponere logistikken til netop din erhvervsflytning København, og når vi er klar med et flyttetilbud, sætter vi os ned og i samråd bliver enige om, hvordan din firmaflytning skal forløbe et sted i København eller en nærtliggende kommune. Københavns Flyttefirma 123flyt ApS er din specialist i Erhvervsflytning København!

Kontakt os

info@123flyt.dk
Tlf.: 70 223 123

..så jeres flytning ikke går galt