Flytning København

Indhent Gratis Uforpligtende Flyttetilbud! – Klik her!

Flytte omkostninger og tilbud på flytning København

Når du skal have fat i et flyttefirma og dermed et flyttetilbud til din flytning København via eksempelvis Københavns Kommune, kan det være en god idé at undersøge, om det er muligt at få økonomisk flyttehjælp til din flytning. Det nemmeste er, at du går ind på Københavns kommunes hjemmeside, og søger på økonomisk flyttehjælp. Eller du trykker på knappen længere nede på denne side som hedder: Ansøg Københavns kommune om flyttehjælp eller find oplysningerne på Borger.dk. Så kommer du i første omgang ind på den rette sti. Og derfra, skulle det ikke være så svært at finde noget der omhandler flytning København.

Hvornår kan man få hjælp?

Der er en del eksempler på, at kommunerne ikke altid kan finde ud af hvor meget hjælp du har krav på. Det er selvfølgelig en god ide at få læst op på emnet, så du ved hvad du kan få af hjælp til flytning København. Se for eksempel denne artikel.

Hvis du er ung, kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen. Og hvis der opstår uforudsete situationer, kan du eventuelt søge om hjælp hos det offentlige. Loven der giver mulighed for at søge om flyttehjælp eller etableringshjælp, hedder ”Lov om aktiv socialpolitik”, kapitel 10, § 81, “Hjælp i særlige tilfælde – enkeltudgifter”

Privatflytning eller erhvervsflytning?

123flyt klarer både Privatflytninger og Erhvervsflytninger.

Uddrag fra Ankestyrelsen om flyttehjælp


Udgifter til depositum og boligindskud er også flytteudgifter

Vi ser mange sager, hvor ansøgninger om depositum kun er behandlet efter § 81. Der er givet afslag med henvisning til, at udgiften kunne forudses. Men sagerne skal altså også behandles efter § 85.

Det er § 85, der handler om hjælp til flytning. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke udgifter, der kan karakteriseres som flytteudgifter.

Det er oplagt, at udgifter til selve den fysiske flytning af indbo med mere, er en flytteudgift.

Mindre oplagt er det, at udgifter til depositum og boligindskud er en flytteudgift, men det har vi afgjort i principafgørelse A-4-05, at begge dele er.

Depositum er også indeholdt

Udgiften til depositum eller boligindskud, herunder tre måneders forudbetalt leje, er ofte den største udgift i forbindelse med en flytning, og oftest den, der søges hjælp til. Den praktiske konsekvens af, at der er tale om en flytteudgift er, at ansøgningen skal behandles efter § 85, hvis flytningen er begrundet i de boligmæssige eller erhvervsmæssige forhold. Og der er for det meste tilfældet.


Flytning København