Flytning med Flyttefirma København – spar mange penge.

Få Uforpligtende Tilbud På Flytning – Tryk her!

Flytning København

Vi er et flyttefirma placeret i København, der ikke er bundet op af store dyre faste omkostninger, vi kan derfor give meget bedre priser, når du vælger os. Når vi har været på besigtigelse, og set hvor meget der skal flyttes, kører vi hjem og snakker om de forskellige detaljer, omkring netop det der skal ske. For eksempel hvor meget tid der f.eks skal bruges på trappen. Er der længere afstand fra lejligheden til flyttebilen. Hvor mange kilometer skal der køres. Og ca. Parkerings afstand fra flyttebilen til indgangen på den nye adresse. Vores erfaring taget i betragtning, rammer vi stort set altid den mest rigtige pris på flytningerne. Vi er det flyttefirma i København, kendt som dem med den mest fair pris på flytninger, det kan alle vore tidligere kunder snakke med om!


Flytning transport

Gratis flyttekasser når du booker hos os

Vi stiller flyttekasser gratis til rådighed ved flytning med os.

Flyttekasser er altid at foretrække når ting skal flyttes. Hvis du accepterer vores tilbud, kan du også låne flyttekasser gratis ved flytning. Du har flyttekasserne i 14 dage efter flytning med 123flyt. Vi tager et mindre transportgebyr, til at dække brændstofforbruget. Pris for udbringning af flyttekasser i hele Storkøbenhavn: 350,- kr. incl. moms.

Vi kan også hjælpe med billig opbevaring ved din flytning.

Når vi flytter for dig og du måske pludseligt får brug for, at stille noget af dit indbo til billig opbevaring, så kan vi også hjælpe dig med dette, til meget billige priser.
Vi samarbejder med mange veletablerede lagerhoteller som kan tage opbevaring ind fra dag til dag.


Billig opbevaring ved flytning

Kan du ikke selv være til stede under flytningen?

Hvis du ikke selv kan være til stede ved flytningen.

Nogle gange skal man flytte foregå over længere afstande, og kunden er måske kørt i forvejen og bor midlertidigt i nærheden af den nye adresse, og derfor ikke kan være til stede på fraflytnings adressen. Det betyder ikke det store for vores udførsel af selve opgaven, vi skal jo bare have besked om at, du ikke kan være tilstede, og få en nøgle, som vi selvfølgelig passer godt på og tager med til din nye adresse, medmindre andet aftales. Vi er et flyttefirma der er til at stole på.

Har du brug for handyman service / nedpakning ?

Hvis du ikke selv vil have noget med at skulle nedtage lamper, afmontere hårde hvidevarer eller for den sags skyld afmontere tv stereoanlæg etc,- så kan vi tilbyde en handyman, som kommer ud på din adresse og afmonterer det der skal med på flytning dagen før, så det er lige til at gå til på selve flyttedagen.


Nedpakning inden flytning med handyman

Vælg flytning med 123flyt

Vælg Flyttefirma København / 123flyt.dk hvis du har behov for…

• Flytning for private – Vi tilbyder nedpakning og udpakning. Opbevaring.
• Flytning for erhverv – Vi tilbyder nedpakning og udpakning af: Kontorer, værksteder, arkiver, butikker osv.
• Flytning af tunge ting – Klaverer, pengeskabe, maskiner samt ting op til et ton,- ved tungere flytninger har vi samarbejdspartnere.

Vi tilbyder alle slags flytninger. Skal vi også flytte for dig?
• Ved Flytning til udlandet.
• Ved Flytning mellem landsdelene – Som udgangspunkt: fra Sjælland.
• Ved Flytning for institutioner af enhver art og størrelse.