Billig opbevaring
ved flytning mellem to adresser

Billig flytning opbevaring København – når pris og kvalitet går hånd i hånd.

Skal du have opbevaring til møbler eller til dine øvrige ting, så kan lager opbevaring være svaret! Flytte opbevaring bruges oftere i dag, da folk generelt har flere ejendele, som de ikke vil smide væk. Lager opbevaring kan gøres på mange måder, men hvis du skal bruge et sted med konstant temperatur, stor sikkerhed, og nem adgang til en fornuftig pris, så kontakt 123flyt
Opbevaring kbh og Storkøbenhavn er et godt tilbud for der der skal flytte, men som ikke ved hvor tingene skal stå i mens. Opbevaring møbler og opbevaring priser finder du ved at ringe til 70 223 123

Flytning opbevaring bruges i dag både når man flytter fra sit tidligere hjem, og til det nye, men også fordi mange har værdifulde ting eller møbler de ikke ønsker at skille sig af med. Så kan et lagerhotel være det rigtige – indtil man finder en mere langvarig løsning.

Det kan også være at de håndværkere, som er i gang med at renovere, kommer i tidsnød – på grund af uforudsete problemstillinger – og du derfor skal have en billig opbevaring. Her kan Flyttefirma København – 123flyt.dk være dit flyttefirma der yder dig opbevaringshjælp, da vi har rigtigt gode aftaler med de fleste opbevarings steder og lagerhoteller. Alt du behøver at gøre er at tage telefonen og gøre os opmærksom på hvor meget ekstra tid du mener at have behov for til billig opbevaring af dit indbo. Vi kontakter så vores samarbejdspartnere, og får bragt en billig opbevaring i stand, i form af revidering af dit flyttetilbud med billig opbevaring, og dine håndværkere får således lidt mere tid til at ”trække vejret” så dit nye sted bliver 100% klar til at du kan flytte møblerne fra billig opbevaring og direkte på plads!

Flyttekasser skal have dobbeltbund og tre lag på siderne, så er man godt garderet ved billig opbevaring

Vi pakker gerne hele din flytning, til billig opbevaring i kbh

Køb flyttekasser og nedpakning gennem 123flyt.dk og få en billig opbevaring

Det er vigtigt at du kan pakke dine ting ned i solide flyttekasser, inden du får dem stillet til billig opbevaring. Så er du sikker på at du kan stable kasserne sikkert, og de vil stå sikkert, så længe billig opbevaring ønskes. Vi tilbyder også at pakke helle din flytning ned, så du er sikker på, at dine ting står sikkert og forsvarligt. Vi sælger flyttekasser af den helt rigtige kvalitet.
Hvis det er en længere billig opbevaring, og du skal købe / leje flyttekasserne, er det en kortere billig opbevaring, er vi mange gange fleksible, så du kan låne flyttekasserne uden beregning.

Når du ikke længere har behov for billig opbevaring er det vigtigt at sige til

I det øjeblik du får besked på at det ikke varer længe, før der er gjort klar til indflytning, er det en god ide, at du i god tid kontakter os, så vi kan forberede udflytning fra opbevaringen til din nye adresse. Vi skal jo også afmelde din opbevaring til lagerhotellet, som vi har din opbevaring stående hos. Jo før vi ved at du gerne vil have indboet rykket ud fra opbevaringen, des billigere er det for dig.


Du kan låne flyttekasser, til din flytning af os og er det en kortere opbevaring kan vi også snakke om det.

Rigtig billig opbevaring med strækfilm

Ved rigtig billig opbevaring stilles dine ting på paller og omvikles med strækfilm.

Når du har valgt den billigste opbevaring, som typisk er, at dine ting stilles på paller og vikles ind i strækfilm, bliver hele pallen kørt på lager med store palle reoler, og her vil dine ting så stå, indtil du skal bruge dem igen. Det er ikke meningen at man skal kunne komme til tingene i tide og utide. Hvis du skal have fat i en lille dims og derfor skal have hentet pallen ned, så stiger den samlede pris, og så er det ikke en billig opbevaring mere. Det er derfor vigtigt at du er helt afklaret med at du ikke kommer i nærheden af det opbevarede, før du vælger hvor du vil have opbevaret dine ting, eller du får dem udleveret igen.

Hvis uheldet er ude – sådan er dine ting forsikret ved billig opbevaring

Hvis uheldet skulle ramme din opbevaring, er det vigtigt at du har helt styr på forsikringerne, så du ikke risikerer at skulle betale hele gildet af egen lomme.
Opbevaringsstedet skal have følgende forsikringer på plads: Fugtskade-, vandskade- og brandskadeforsikring.
Men det er dit eget ansvar at forsikre dig mod brugstyveri, så du skal huske at melde til dit forsikringsselskab, at i følgende periode står dine ting til billig opbevaring, og så skal du have en accept fra dit forsikringsselskab. Du kan også købe en tillægsforsikring på de fleste opbevaringssteder, men så er det ikke en billig opbevaring længere. Dit flyttefirma kan også hjælpe dig med at få tillægsforsikringen på plads.


Hvis uheldet er ude, og rammer din opbevaring. Er det en god ide at du har styr på dine forsikringer.

Kontakt os

info@123flyt.dk
Tlf.: 70 223 123

..så jeres flytning ikke går galt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

123flyt
Average rating:  
 0 reviews