Indhent Uforpligtende Flyttetilbud – Klik her!

Flyttefirma København
Sådan får du en billig flytning.


Du kan spare mange penge når du kontakter flyttefirma København.

Flyttefirma København

.. er et udtryk vi bruger i vores flyttefirma. Flytninger er aldrig ens heldigvis.
Job som flyttemand er en alsidig affære,også selvom det bare hedder flyttefirma københavn. www.123flyt.dk har til huse i Tårnby Kastrup.
Når du søger et flyttefirma København, kommer 123 Flyt ApS frem i din søgning.

123 Flyt ApS – også når kommunen yder økonomisk bistand.

Vi ligger udenfor Københavns kommune i Kastrup,men vi kører mange flytninger for Københavns kommune. Bor du i Københavns kommune, er 123 Flyt ApS det flyttefirma, du har brug for. Vi er i nærheden, kommer gerne og besigtiger dit indbo, giver et uforpligtende flyttetilbud på stedet. Hvis du accepterer tilbuddet, kan du gratis få udleveret det antal flyttekasser, du har brug for. Vi er dit flyttefirma fra København. Hurtigt, nemt og bekvemt, udføres din flytning, sikkert og professionelt. Dine ting bliver flyttet sikkert fra A til B. Vi stiller møblerne efter anvisning, pakker flyttekasserne ud, hvis det er bestilt. Når du er færdig med udpakningen, ringer du bare, og vi henter de tomme flyttekasser. Så du behøver ikke bekymre dig om pladsen, men bare fortsætte med at gøre dit nye hjem hyggeligt efter flytningen.


Husk at benytte flyttekasser der kan holde til en flytning.

Flytning i Københavns kommune - Her ses Københavns rådhus

Er der store forskelle på flyttefirmaer i Københavns kommune ?

Der er mange forskellige flyttefirmaer i Københavns kommune. Vores flyttefolk kender København som deres egen bukselomme.
Vi bruger flyttefolk, der har et stort kendskab til København, veje, infrastruktur og så videre. Vore folk får arbejdet gjort hurtigst muligt, så flytningen ikke tager længere tid end højst nødvendigt. Vi kalder os Flyttefirma København – det er ment som slang,
men absolut også fordi vi med vores kendskab til stort set enhver opgang, kældertrappe, baggård og diverse snørklede tilkørselsforhold –
bare er Flyttefirma der kan sit kram. www.123flyt.dk samarbejder med Københavns kommune.
Der er store forskelle på flyttefirmaer i København. Vælg et flyttefirma, der kender byen i alle dens facetter: 123flyt ApS – Københavns Flyttefirma.

Hvordan får jeg økonomisk hjælp til brug af Flyttefirma København ?

Skal du f.eks have økonomisk støtte – flyttehjælp – fra Københavns kommune til din flytning, så kan vi også bistå dig i den henseende. Vi er nemlig også med i Nem Handel som er en måde vi afregner med København s kommune efter endt flytning, da vi så sender fakturaen med tilknytning til et såkaldt EAN nr., som vores flyttefirma har modtaget i det øjeblik sagsbehandleren på kommunen har accepteret vores tilbud på din flytning. Kom godt fra land med din ansøgning om økonomisk flyttehjælp, tryk på den grønne knap nederst på siden.


Det er på Europapaller som disse vi stiller dine møbler op på og vikler strækfilm om inden opbevaring.

Flyttefirma København vikler strækfilm omkring dine møbler og flyttekasser inden opbevaring.

Flyttefirma København ér 123 Flyt APS – vi ligger tæt på Københavns kommune…

De fleste flyttefolk som er tilknyttet til vores flytteforretning, er enten født og opvokset i Københavns kommune, eller også er de flyttefolk med en længere fortid i et andet flyttefirma fra København – hvilket er klart at foretrække. Så skal du bruge et flyttefirma København et sted ude i kommunen, så er vi blot et ring fra dig, og vores tlf. nr. er: 70 223 123. Vi ser frem til at hjælpe med din næste flytning…

Flyttefirma København – en god pris på flytning med billig opbevaring !


Flyttefirma København har også aftaler med almindelige lagerhoteller, hvis din billig opbevaring kræver dette.

Billig opbevaring af forskelligt indbo o.a. Ring: 70 223 123

Så enkelt holder vi opbevaringer adskilt !

123 Flyt ApS København er altid først med den helt rigtige pris på flytning fra A til B – også hvis din flytning har behov for et stop på vejen til en kortere eller længere billig opbevaring.
Det kan være at dit nye hjem er under en gennemgribende renovering, og derfor ikke står færdigt til den fastsatte dato, hvor du skal overdrage boligen på fraflytnings adressen. Det er jo velkendt, at de fleste bygninger i København s kommune er af ældre dato, og derfor også trænger til en kærlig hånd. I det tilfælde er det meget nærliggende at man renoverer en gammel bygning i etaper, hvilket giver fin mening mellem to flytninger, og så længe det kan klares på denne måde, så slipper København s Kommune også for at skulle genhuse borgere, for at få tømt en hel ejendom for en gennemgribende renovering.
Vi kommer strækfilm omkring dine møbler og flyttekasser, når du skal have billig opbevaring.

Flyttefirma København garanterer god flytning og billig opbevaring mellem 2 flytninger

Flyttefirma København samarbejder med de største lagerhoteller, og fordi vi har så mange flytninger, hvor kunder, har behov for en opbevaring af deres indbo mellem flytningen, så kan vi tilbyde priser, der ligger langt under listeprisen, og så er det jo ikke en dårlig ide, at benytte Flyttefirma København til at komme med lige netop det flyttetilbud, som gør at økonomien ikke vælter – mens dine møbler står til billig opbevaring.

Der er mange måder at Flyttefirma København kan skrue et godt flyttetilbud sammen på. Den billigste måde er, at vi kan kombinere f.eks to familier, der har en flytning ca. samtidigt, og de begge har behov for et sted at opbevare deres indbo indtil deres nye hjem står klar til indflytning. Nu tænker du sikkert, hvordan det?!? – bliver vores møbler ikke blandet sammen med den andens families ting? Nej det kommer ikke til at ske, fordi vi benytter Europa paller og strækfilm til at holde eksempelvis to familiers indbo adskilt. Det har virket i mere end 5 år nu, så mon ikke det bliver ved med det. Så enkelt holder vi opbevaringer adskilt fra hinanden. Vi fortæller gerne mere omkring kombinations løsningen, som absolut giver den største økonomiske håndsrækning, i forbindelse med flytning med mellemliggende opbevaring.

Din pris på opbevaring

Din pris på flytningen fra opbevaringen kigger vi også på med milde øjne, det eneste der er bestemmer prisen på sidste etape på flytning fra opbevaring er, hvor højt møblerne skal bæres op, og om der er elevator på tilflytnings adressen, eller om vi skal finde en helt tredje løsning, ved f.eks at booke en flyttehejs til sidste etape. Flyttefirma København er et meget dynamisk flyttefirma i Københavns kommune, der kan skræddersy din flytning, så den matcher lige netop dine behov.

123 Flyt ApS – Vi flytter for dig også selv om du er på arbejde.

Vi kan sagtens køre flytning for dig, også selv om du er på arbejde! Det kræver bare at vi holder et lille logistik møde, inden flytte datoen oprender. Alle medarbejdere i Flyttefirma København – Flyttefirma København / www.123flyt.dk er tjekket, og du behøver ikke bekymre dig om at dine ting og indbo forsvinder under flytning, selv om du ikke er til stede. Flyttefirma København / www.123flyt.dk er et flyttefirma i København du kan stole 100% på. Vi passer godt på dine møbler. Når vi har haft logistik mødet, så udleverer du nøgler og evt. alarm koder, og det samme til tilflytnings adresse. Og så kan du bare tage på arbejde på flyttedagen, og ikke tænke på din flytning, men kun koncentrere dig om dagens arbejdsopgaver,- Flyttefirma København – sørger for resten.


Vi flytter for dig også selv om du er på arbejde.

Kontakt Flyttefirma København

[email protected]
Tlf.: 70 223 123

..så jeres flytning bliver en succes