Flyttemand

Flyttemand olsen er nok det første der falder de fleste ind, når man tænker på flytning og har brug for en flyttemand. Men så stopper lighederne også der, fordi flyttemand Olsen fra den gamle tv serie Huset på Christianshavn, er nok ikke lige den type af flyttemand, der ville blive budt velkommen i de flestes hjem i dagens Danmark. Vi vil gerne have den rolige beherskede flyttemand til at flytte for os, og ikke den gnavne hidsigprop der godt kan lide en bajer i ny og næ, og så i arbejdstiden! Virkelighedens succesfulde flyttemand er langt fra karakteren fra Huset på Christianshavn. Han drikker ikke alkohol i arbejdstiden, har ingen ølånde og han taler pænt og er en rolig og gemytlig flyttemand, der har styr på alt hvad der kan opstå af udfordringer optil og under en flytning, hvilket logisk nok også gavner hans flytteforretning.

Hvad kendetegner en god flyttemand ?

Flyttemand

Flyttemand er en person der er god til at give råd og vejledning, samt kan tage fat når der skal flyttes alle former for møbler og indbo.

En god flyttemand er en person, der har styr på hvad hans flyttefirma kan tilbyde, og er i stand til at udføre i en hvilken som helst situation i forbindelse med en flytning. Han er god til logistik, han har styr på at afgive overskuelige flyttetilbud, og kan svare på alle spørgsmål en flyttekunde kan stille omkring sin kommende flytning. Han taler pænt og er altid smilende overfor kunderne. Han lader sig ikke hyle ud af den, hvis nu kunden er stresset og måske derfor virker meget irritabel på flyttemanden. Find din flyttemand i København her.

Kan en flyttemand tilbyde handyman services ved flytning ?

Mange tænker ikke på at når man skal flytte og derfor skal i gang med at pakke hele sit indbo ned, at der også er mange ting og sager der er sat op på vægge i lofter osv. Disse ting skal jo også tages ned og pakkes forsvarligt ned inden flytning starter. Her hos Flyttefirma København – www.123flyt.dk kan du faktisk også bestille handyman service. Han kommer ud til dig et par dage inden flytningen, og piller de ting og sager ned, der kræver lidt mere omhu, så de står klar når din bestilte flyttemand kommer med alle flyttefolk og skal flytte dine møbler fra A til B.