Flyttemand

Flyttemand olsen er nok det første der falder de fleste ind, når det handler om flytning. Når man har brug for et flyttefirma. Men så stopper lighederne også. Flyttemand Olsen fra den gamle tv serie Huset på Christianshavn, er ikke lige typen af flyttemand, du ville byde velkommen i hjemmene i dagens Danmark. Vi vil have den rolige beherskede flyttemand til at flytte for os. Ikke den gnavne hidsigprop der godt kan lide en bajer i ny og næ i arbejdstiden! Virkelighedens succesfulde flyttefolk er langt fra karakteren fra Huset på Christianshavn. Han drikker ikke alkohol i arbejdstiden, har ingen ølånde, taler pænt, er en rolig gemytlig flyttemand. Han har styr på alt der kan opstå af udfordringer før og under en flytning. Denne evne er  logisk nok også med til at gavne hans flytteforretning.

Hvad kendetegner de rigtig gode flyttefolk ?

Flyttemand

Flyttemand er en person der er god til at give råd og vejledning, samt kan tage fat når der skal flyttes alle former for møbler og indbo.

En god flyttemand har styr på, hvad hans flyttefirma kan tilbyde, være i stand til at udføre alle flytteopgaver under enhver en flytning. Han behersker logistik, har styr på at afgive overskuelige flyttetilbud, kan svare på alle spørgsmål flyttekunden stiller om sin flytning. Han taler pænt, og altid smilende overfor kunderne. Han lader sig ikke rive med, hvis kunden virker meget irritabel på flyttemanden pga stress. Find din flyttemand i København her hos os.

Kan en flyttemand tilbyde handyman services ved flytning ?

Mange tænker ikke på at når man skal flytte og derfor skal i gang med at pakke hele sit indbo ned, at der også er mange ting og sager der er sat op på vægge i lofter osv. Disse ting skal jo også tages ned og pakkes forsvarligt ned inden flytning starter. Her hos Flyttefirma København – www.123flyt.dk kan du faktisk også bestille handyman service. Han kommer ud til dig et par dage inden flytningen, og piller de ting og sager ned, der kræver lidt mere omhu, så de står klar når dit bestilte flyttefirma kommer med alle flyttefolk og skal flytte dine møbler fra A til B.