Transport Flytning

TRANSPORT FLYTNING MED 123FLYT.DK
GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE

Privat transport flytning – Erhvervs Transport flytning – Offentlig Transport flytning

123flyt.dk er et flyttefirma med mange års erfaring i branchen. Vi er effektive, og har øje for dine ønsker og behov. Og så holder prisen!

123flyt foretager transport flytning i København, Storkøbenhavn, og på store dele af Sjælland. Vi flytter desuden ofte mellem landsdelene, så privat transport af ting kan sagtens foregå fra København til Århus, eller fra Holstebro til Hillerød.

Transport Flytning København

Book transport flyttefirma her

Billig Transport Flytning København

Flyt transport kan både være mini transport, og store transporter, og jo mere vi skal transportere, jo billigere bliver den samlede pris pr. enhed, så vi udnytter synergieffekten i vores transport flyttefirma.

Du får derfor billig transport af møbler, flyttekasser og andet indbo, hvis du vælger 123flyt.dk Du får endda gratis flyttekasser når du vælger 123flyt. Du kan vælge lige så mange flyttekasser du ønsker, og det eneste du betaler for er udbringning af kasserne. Vi henter dem 2 uger efter flytningen, så du ikke også skal opbevare en masse flyttekasser, eller bliver nødt til at smide dem ud kort tid efter du har investeret en masse penge i at købe dem.

Privat Transport – med styr på kvaliteten!

123flyt.dk er ikke den allerbilligste flyttemand, men vi har styr på hele flytningen, og skulle der ske noget undervejs, som er vores skyld, så dækker forsikringen naturligvis uheldet. Med 123flyt er du sikker på at transporten til din flytning forløber gnidningsløst, for vi ønsker at være det foretrukne firma til transport flytning i København og omegn.

Når du har valgt 123flyt som din flyttemand, så kommer vores gratis konsulent ud og ser på hvad der skal flyttes. Det gør vi for at kunne give dig den bedste pris på transport flyt, og for at undgå overraskelser for dig og os. Det sker indimellem at vore kunder undervurderer hvor meget der skal flyttes, og så kommer vores tilbud ikke til at holde. Det kan betyde at regningen bliver meget højere end det tilbud du har fået, og det bliver de fleste mennesker utilfredse med.


Billig transport flytning - med styr på kvaliteten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.